0695501222  |  FAQ  |  Contact us

Login  |  Signup  |  Orders

  
  
  
  

About us

Prodavnica Bebi centar namenjena je, pre svega, roditeljima koji imaju bebe i decu mlađeg uzrasta. Nudimo Vam najbolju kupovinu u kombinaciji sa kvalitetnim proizvodima poznatih brendova. Zadovoljavamo Vaše potrebe počev od prvih stvari za novorođenče, decu i roditelje.

Bebi centar je specijalizovana kompanija za prodaju krupne bebi opreme. U našoj ponudi možete naći razne modele i proizvođače kolica za decu (uzrasta od novorođenčeta do 3 godine), auto sedišta (svih grupa), stolica za hranjenje (jednopoložajna i višepoložajna), krevetići (drveni i prenosni), ogradice (raznih veličina i oblika), dubci (šetalice), ležaljke za bebe, grejači i sterilizatori za flašice, alarmi za bebe, noše za decu, igračke za bebe i decu i još puno zanimljivih stvarčica namenjenih prvenstveno bebama i deci.

Mi smo kompanija koja brine o najmlađima već preko 20 godina. Naši kupci su sa cele teritorije Srbije. Zadovoljstvo naših kupaca kupljenim proizvodom i pruženom uslugom, obavezuje nas da i dalje pažljivo biramo brendove koje distribuiramo i uvozimo. U našoj ponudi možete naći artikle poznatih robnih marki: Nania, Disney, Bertoni Lorelli, Kids II, Avent, Pegolini, Jungle, Cangaroo, Nounou, Peg Perego, Canpol, Smart Trike, Goodbaby,...

Svojom internet prodavnicom ući ćemo u Vaš dom u svakom trenutku i ponuditi Vam izbor kvalitetnih proizvoda štedeći Vaše vreme i novac.

I zato, posetite nas u našoj i Vašoj internet prodavnici Bebi centar.  
  


  

Tags

  


  

Subscribe to newsletter

 
Would you like to receive our emails regarding discounts and special offers? Sign up now for our newsletter and stay up to date with everything that's new!