O nama

Prodavnica Bebi centar namenjena je, pre svega, roditeljima koji imaju bebe i decu mlađeg uzrasta. Nudimo Vam najbolju kupovinu u kombinaciji sa kvalitetnim proizvodima poznatih brendova. Zadovoljavamo Vaše potrebe počev od prvih stvari za novorođenče, decu i roditelje.

Bebi centar je specijalizovana kompanija za prodaju krupne bebi opreme. U našoj ponudi možete naći razne modele i proizvođače kolica za decu (uzrasta od novorođenčeta do 3 godine), auto sedišta (svih grupa), stolica za hranjenje (jednopoložajna i višepoložajna), krevetići (drveni i prenosni), ogradice (raznih veličina i oblika), dubci (šetalice), ležaljke za bebe, grejači i sterilizatori za flašice, alarmi za bebe, noše za decu, igračke za bebe i decu i još puno zanimljivih stvarčica namenjenih prvenstveno bebama i deci.

Mi smo kompanija koja brine o najmlađima već preko 20 godina. Naši kupci su sa cele teritorije Srbije. Zadovoljstvo naših kupaca kupljenim proizvodom i pruženom uslugom, obavezuje nas da i dalje pažljivo biramo brendove koje distribuiramo i uvozimo. U našoj ponudi možete naći artikle poznatih robnih marki: Nania, Disney, Bertoni Lorelli, Kids II, Avent, Pegolini, Jungle, Cangaroo, Nounou, Peg Perego, Canpol, Smart Trike, Goodbaby,...

Svojom internet prodavnicom ući ćemo u Vaš dom u svakom trenutku i ponuditi Vam izbor kvalitetnih proizvoda štedeći Vaše vreme i novac.

I zato, posetite nas u našoj i Vašoj internet prodavnici Bebi centar.  
  


  

Tagovi

  


  

Newsletter

 
Da li biste želeli da primate obaveštenja o popustima, specijalnim akcijama i novim ponudama putem email-a?