Isporuka i povraćaj

Isporuka poručenih proizvoda

Bebi centar nudi isporuku poručenih proizvoda D Express kurirskom službom u periodu od 2-5 radnih dana od dana poručivanja. Cena isporuke je prema broju poručenih paketa: 

- 1 proizvod po ceni od 320 din

- 2 i više proizvoda po ceni od 640 dinPovraćaj kupljenog proizvoda - jednostrani raskid ugovora (odustajanje od kupovine)

Prema Zakonu o zaštiti potrošača (Službeni glasnik RS, br. 62/2014) kupovina preko sajta u internet prodavnici Bebi centar smatra se prodajom na daljinu. 

Zakon u slučaju prodaje na daljinu ustanovljava pravo kupca, koji se smatra potrošačem, da odustane od ugovora u roku od 14 dana od dana kada mu je proizvod isporučen. Prilikom odustanka kupac može, ali ne mora da navede razloge zbog kojih odustaje. 

Odustanak od ugovora se ostvaruje podnošenjem odgovarajućeg obrasca - Obrazac za jednostrani raskid ugovora, koji svakom kupcu šaljemo u e-mail poruci ili poštom na adresu potrošača (način slanja obrasca određuje kupac). Obrazac treba popuniti relevantnim podacima o kupcu i kupljenom proizvodu, potpisati i popunjen vratiti na našu e-mail adresu: bebicentar@outlook.com ili poštom na sledeću adresu: 

Internet prodavnica Bebi centar

Nehruova 69

11070 Novi Beograd

Ukoliko se slučajno odlučite za odustanak od ugovora, molimo Vas da razlog odustanka navedete u obrascu za odustanak, kako bismo mogli da otklonimo nedostatke u našem radu. 

Prijem obrasca ćemo bez odlaganja potvrditi u elektronskom obliku (e-mail) ili pismenom ukoliko ne koristite e-mail. Prema Zakonu o zaštiti potrošača, troškove vraćanja proizvoda snosi kupac. Po isteku roka od 14 dana od dana kada je isporučena roba, proizvod se više ne može vratiti. 

Moguće je vratiti samo proizvode koji su nekorišćeni, neoštećeni, nikakvim sredstvima tretirani (pranje i slično) i u originalnoj ambalaži dostavljen proizvod, sa svim dodacima i propratnom dokumentacijom (garantni list, uputstva i slično), pri čemu se obavezno prilaže originalni račun.

Po prijemu proizvoda utvrdiće se da li je proizvod ispravan i neoštećen. Nakon što se utvrdi da je primljeni proizvod neoštećen i ispravan, novac u visini cene artikla se kupcu vraća slanjem putem pošte na adresu potrošača ili na bankovni račun kupca koji je naveo u obrascu za odustanak. Ukoliko se utvrdi da je nastupila neispravnost ili oštećenje proizvoda krivicom kupca, odbiće se vraćanje cene i proizvod će mu biti vraćen o njegovom trošku.